Etos Skin Scan

Huidanalyse thuis

Veel mensen werken thuis en halen tussendoor een frisse neus, zeker met dit weer. Een goede huidverzorging is dan essentieel, terwijl 80% van de mensen niet weet welk huidtype ze heeft en hoe die goed te verzorgen. Etos ontwikkelde daarom de Etos Skin Scan, helpt met het vinden van de verzorgingsroutine die aansluit bij een specifiek huidtype.

De Etos Skin Scan is een AI-gedreven analysetool die op basis van een foto van het gezicht aangeeft wat het huidtype is en welke huidverzorging daarbij hoort. Na het beantwoorden van een aantal vragen over jouw huid, levensstijl en leeftijd kun je een foto maken van je gezicht. Op basis van deze informatie geeft de Etos Skin Scan een gratis professionele huidanalyse. Na het voltooien van de Skin Scan krijg je, op basis van een geavanceerd algoritme, een advies op maat over hoe jij je gezicht kunt verzorgen.

Etos stelt dat het met deze tool op afstand goed en betrouwbaar advies kan verlenen, handig in een tijd waarin mensene zoveel mogelijk thuisblijven en online zijn. De producten die uit het advies komen kunnen zowel online als in de winkel gekocht worden.

Zie verder: www.etos.nl/skin-scan

 

6 april 2020

Etos

Zaandam

Meld je aan voor de
nieuwsbrief

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep