Mediphos verbreedt distributie

Staudt littekencrème én wondcrème nu breed beschikbaar

De introductie van Staudt littekencrème vond plaats bij Etos, maar inmiddels is de verkoop uitgebreid naar alle drogisterijen en apotheken. Dit komt omdat Mediphos OTC Consumer Health de distributie van Staudt littekencrème ter hand heeft genomen. Daarnaast is nu ook Staudt Wondcrème geïntroduceerd.

Staudt littekencrème is ontwikkeld door plastisch chirurgen van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, ook bekend als het Brandwondencentrum Beverwijk. Jarenlange ervaring en onderzoek hebben geleid tot een bijzondere, cosmetische crème die door de plastisch chirurgen al lange tijd naar volle tevredenheid wordt ingezet bij de verzorging van littekens.
Staudt littekencrème is samengesteld uit natuurlijke en effectieve bestanddelen die elk op hun wijze bijdragen aan een optimale verzorging van het litteken. Staudt littekencrème ondersteunt het litteken bij de uitrijping hiervan en kan worden gebruikt gedurende het eerste jaar na het ontstaan van het litteken. De crème bestaat onder andere uit: vitamine E, bisabolol, allantoïne, siliconen, calendula, avocado-olie, jojoba-olie en honing.
De cosmetische crème is geschikt voor alle uitwendige littekens op het lichaam, zoals littekens als gevolg van operaties, ongevallen - waaronder schaafwonden -, brandwonden, bestraling, acne, waterpokken en andere huidproblemen.
Voor de kinderen is een speciale crème ontwikkeld met een extra bescherming, SPF30.

 
Staudt Wondzalf

In januari is ook de unieke Staudt wondzalf geïntroduceerd. Deze natuurlijke wondzalf voor open wonden, op basis van de hars van de Noorse spar, ondersteunt de genezing van wonden en beschadigde huid en heeft een antibacteriële werking. Het betreft een medisch hulpmiddel klasse 2b.

Voor meer informatie: www.mediphos-otc.com

 

21 januari 2019

Mediphos

Renkum

Meld je aan voor de
nieuwsbrief

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep