Savon Pur De Marseille Handzeep

Een vertrouwd recept dat veelzijdig gebruikt kan worden en van pas komt in ieder huishouden. Zeker nu we vaak en uitgebreid onze handen moeten wassen. Handen wassen wordt een feestje met de handzeep van De Marseille. Verkrijgbaar als vloeibare zeep en in blokzeep. 

Authentieke & Traditionele Franse Zeep

De zepen, volgens traditioneel Frans recept, worden sinds 1937 geproduceerd met als succesformule: traditie, kwaliteit en zorg voor het product. Doordat de Provence beschikte over grote hoeveelheden olijfolie, natuurlijke soda en zeezout uit de Camargue, de drie hoofdbestanddelen voor natuurlijke zeepproductie, ontwikkelde dit gebied zich vanaf de Middeleeuwen tot het belangrijkste gebied voor zeepziederijen. Marseillezeep is een 100% natuurlijk product op basis van 72% biologische olie. Het geeft je een gehydrateerd en verzorgd gevoel. 

 

Gouden Tip

De Marseille blokzeep is zo veelzijdig dat deze gebruikt kan worden voor zowel haar, huid en zelfs voor het wassen van kleding. Je hoeft dus nooit meer meerdere soorten zeep mee te nemen op reis, ideaal!

Naast de originele geur is de zeep ook verkrijgbaar in de geuren Olijf, Lavendel en Tea Tree & Argan. 

 

 

8 april 2020

Mediphos OTC Consumer Health

Renkum

Meld je aan voor de
nieuwsbrief

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep