Storm Healthcare

Kwalitatieve mondmaskers rechtstreeks leverbaar

Recent hebben we de in de Volkskrant het artikel kunnen lezen van de absurde aanbiedingen en praktijken in de handel in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Woekerprijzen, maar vooral onvoldoende bescherming.
“Ook Storm Healthcare is dergelijke praktijken tegengekomen”, zegt Peer Wensink van Storm Healthcare. “Valse certificaten en producten met een mindere kwaliteit dan je op basis van de certificeringen zou mogen verwachten. Onder andere tijdens regelmatige overleggen met de experts van het centrale crisisteam zijn wij ons ervan bewust dat dit helaas te vaak voorkomt.”

“Vanuit onze persoonlijke ervaring om zorginstellingen te helpen, hebben we gemerkt dat er erg veel onduidelijkheid is over de kwaliteit van de persoonlijke beschermingsmiddelen. Het is een kunst om certificaten op echtheid te checken en je te vergewissen van de kwaliteit van het geleverde product. Via onze handelspartners hebben wij een jarenlange relatie met de fabrieken waar wij inkopen. Hierdoor bent u verzekerd van een eerlijke prijs voor kwaliteit.”

 

Ruime voorraad

Temeer laat Storm Healthcare alle PBM die binnenkomen door Nederlandse laboratoria testen om verzekerd te zijn van de kwaliteit. “Deze veiligheidsstap geeft ons en onze klanten het vertrouwen en de zekerheid van bijvoorbeeld de filtercapaciteit van onze mondkapjes waarnaar zij op zoek zijn.
Naast onze producten (chirurgische masker type IIR en FFP2 maskers) die exclusief in deze tijd voor ziekenhuizen en zorgcentra zijn, bieden wij u zeer kwalitatieve mondmaskers aan met een filtercapaciteit (BFE-norm) van 98%+ in plaats van de vereiste 95%.
Wij kunnen rechtstreeks leveren vanuit onze eigen voorraad in Nederland. Om continuïteit te garanderen voor onze professionele relaties beschikken wij over een ruime voorraad in Nederland.”

 

Interesse

“Bij interesse kunt u direct een compacte bestelling plaatsen, van 2000 stuks, verpakt in doosjes van 50 stuks.
Voor grotere aantallen 100.000+ en andere kwalitatieve beschermingsmiddelen, bijvoorbeeld desinfecterende oppervlakte spray, handdesinfectie, gelaatbeschermers en brillen, gelieve contact met ons op te nemen via team@stormhealthcare.com. Wij ondersteunen u graag.”

13 mei 2020

Storm Healthcare

Oosterbeek

Meld je aan voor de
nieuwsbrief

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep