Hartjes onder de riem van DA

NDS zette begin april een feel good social-mediacampagne op poten en zet die nu door naar de winkels - met hartelijke berichten…

“Begin april startten we een social-mediacampagne en in het verlengde hiervan wilden we ook graag een actie in de winkel opstarten”, vertelt manager formule bij NDS Sylvia van Orden. “We willen onze klanten graag de mogelijkheid geven om iemand uit hun nabije omgeving een hart onder de riem te steken. Dat is in deze tijd extra nodig, maar ook extra lastig. Om die reden hebben we A5-ansichtkaarten ontwikkeld die onze ondernemers gratis aan hun klanten mee kunnen geven.”

Er zijn 9 verschillende kaarten ontwikkeld die aan de winkels worden uitgeleverd. “Bij deze kaarten zit ook een A4-kaart”, zegt Van Orden. “Deze kun je in een standaard bij de kaarten plaatsen zodat het de klanten ook duidelijk is dat ze de kaarten gratis mee naar huis mogen nemen. Klanten kunnen de kaarten vervolgens zelf beschrijven en zelf op de post doen.”

 Voor de klanten die graag nóg een stap extra zetten, heeft NDS een speciaal cadeautasje ontwikkeld. “Een tasje waarin ze een cadeautje kunnen doen om iemand te helpen, te steunen of om gewoon een aardigheidje in te geven.” De tasjes  en de A4-kaart worden begin week 17 bij elke winkel geleverd.

16 april 2020

NDS

Amersfoort

Meld je aan voor de
nieuwsbrief

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep