Wees trots op uw vak!

Geachte lezer,

Ik vind dat het niet goed gaat met de drogisterijbranche. Drogisten zijn minder dan voorheen in staat om hun meerwaarde in het retaillandschap aan te tonen. Het winkelbezoek daalt, de omzetten en marges staan al jarenlang onder druk, andere winkelvormen lijken de aandacht van de consument te krijgen.

Het gevolg is dit: veel drogisten zitten bij de pakken neer, omgeven door de boze buitenwereld, zonder enthousiasme, zonder nieuwe initiatieven. Dat moet afgelopen zijn. Er moet weer energie in de markt komen: een nieuw élan en een nieuwe mentaliteit.

Drogisten moeten weer weten waar ze voor staan en samen de strijd aangaan. Ik zal mijn uiterste best doen om dat voor elkaar te krijgen. Ik verbind mij eraan om de branche nieuwe energie en élan te geven. Om overal te zijn waar ik maar zijn kan, met het doel om u en uw collega’s samen te brengen en om de branche te versterken. Ik vraag van u eenzelfde commitment. Dat doet u door actief deel uit te maken van who-cares. Maar ook door uw ogen en oren open te houden: vertel mij wat u ziet, hoort of bezighoudt.

U heeft een vak om trots op te zijn en het is zaak dat weer uit te dragen. U verdient dat!

 

Antal Giesbers

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep