Toeleveranciers

Weleda Benelux

 

Weleda Benelux is gevestigd in Zoetermeer. Op een bedrijventerrein van ca. 15.000 m2 werken wij met 70 hooggemotiveerde medewerkers aan het gehele proces van de teelt van de plant tot en met de verkoop van het eindproduct. 

Naast een grote biologisch dynamisch tuin die gebruikt wordt voor de teelt van ruwe grondstoffen en educatie, beschikken we ook over een eigen productie, logistiek, apotheek, schoonheidssalon, marketing en sales afdeling. In Leuven is een sales kantoor met in totaal 10 werknemers om de Belgische markt te bedienen.

 

Ons verhaal

Weleda wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan een gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten. Het bedrijf werkt uitsluitend met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit. Sinds de oprichting in 1921 in Zwitserland heeft Weleda vestigingen in 55 landen, verspreid over 5 continenten en telt het circa 1.800 werknemers.

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn de basiswaarden van ons bedrijf, al meer dan 90 jaar lang. Weleda staat voor zuivere ingrediënten, biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden.

Gezichts- en lichaamsverzorging, babyverzorging, zelfzorg en nog zoveel meer: we bieden producten voor het hele gezin, van top tot teen.

 

Onze kijk op verzorgingsproducten

We gaan ervan uit dat alleen de natuur ons het beste kan bieden om onze huid te verzorgen en in balans te houden. Onze inspiratie halen we uit de plantenwereld. Deze schatkamer boordevol waardevolle ingrediënten, elk met een unieke werking, levert ons niet alleen de nodige grondstoffen maar ook belangrijke inzichten die ons helpen bij de samenstelling van onze producten. Door te observeren wat er in de natuur gebeurt, leren we hoe we de processen in ons lichaam op een natuurlijke manier kunnen ondersteunen en versterken. Bij Weleda beloven we immers geen wonderen; we geven ze door.

 

Directie

 

 

 

 

 

Marc van Boven                   Richard van der Hoek

algemeen directeur             adjunct directeur

 


Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam : Weleda Benelux
Adres : Platinastraat 161
Postcode : 2718 SR
Plaats : Zoetermeer
Postbus : 733
Postcode : 2700AS
Plaats : Zoetermeer
Telefoon alg. : 079 3631313
E-mail alg. : info@weleda.nl
Website : http://www.weleda.nl

 

 

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep