Toeleveranciers

Synofit Europe

Synofit Europe heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve, unieke producten voor soepele gewrichten. De producten onder de naam Synofit worden gebruikt bij het verminderen van de klachten van artrose.

 

Artrose

Artrose (osteoarthritis) is de meestvoorkomende reumatische aandoening aan het bewegingsapparaat, doordat het kraakbeen langzaam in kwaliteit achteruitgaat. Dit leidt tot vervorming van het bot, wat de beweeglijkheid van het gewricht kan beperken, maar ook zenuwen bekneld kunnen raken, wat pijn, gevoelsstoornissen en krachtsverlies veroorzaakt. Het proces kan in alle gewrichten optreden. In Nederland hebben ongeveer 1 miljoen mensen last van artrose.

 

Visie

Synofit Europe wil bij mensen met artrose de kwaliteit van leven verbeteren dankzij een bewezen effectieve ontstekingsremmer. Onze visie is gebaseerd op ‘joint support’. Met natuurlijke producten onder het merk Synofit richten we ons op één toepassingsgebied en we willen daar een optimale kwaliteit voor bieden. Door onze focus kunnen we continu blijven werken aan kwaliteit en aan verbetering van ons product. Daardoor kunnen wij blijvend een kwalitatief hoogstaand eindproduct garanderen voor de verzorging van de gewrichten.

 

Synofit

Synofit is een krachtige ontstekingsremmer die met name effectief wordt ingezet tegen ontstekingspijn door artrose. Synofit is ontwikkeld door een Nederlandse veearts, die Synofit over een periode van dertig jaar ontwikkelde en effectief inzette bij gewrichtsproblemen met top springpaarden. Daaruit is sinds zes jaar een variant ontwikkeld voor mensen.

Synofit bevat:

100% pure vloeibare groenlipmossel (GLMax)

bio-curcumine

zwarte-besbladeren

vitamine C

vitamine D3

calcium

Boswellia

De actieve ingrediënten in Synofit vullen elkaar aan en er zijn duidelijke aanwijzingen dat zij elkaar zelfs versterken.

Gebruik van Synofit leidt tot minder stijfheid in de gewrichten, minder pijn en meer flexibiliteit - en dat zonder enige bijwerkingen. Synofit is effectiever dan andere oplossingen omdat het 100% pure vloeibare groenlipmossel gebruikt, geen extracten of poeders bevat en vanwege zijn vloeibare vorm sneller en beter geabsorbeerd wordt. Meer dan 60% van de gebruikers ervaren een significante vermindering van hun artroseproblemen en een verbetering van hun kwaliteit van leven.

Daarmee is Synofit wereldwijd de nummer 1 op het gebied van effectieve, veilige en volledig vloeibare oplossingen voor mensen met artrose.

 

Wetenschappelijk bewijs

Studies naar groenlipmossel en curcumine tonen wetenschappelijk aan dat zij een positief effect hebben, en uit het testen van Synofit op honden en paarden blijkt dat 90% een vermindering van de effecten ervaart. Op dit moment vinden in Nederland en België klinische tests plaats van het gebruik van Synofit door patiënten. Op dit moment blijft echter de status gehandhaafd van natuurlijk supplement - dus niet van medicijn.

 

Producten

De range Synofit bestaat uit de volgende oplossingen:

 

Markt

Synofit kent een sterke marktgroei, onder meer omdat het enthousiasme over glucosamine afneemt en het de enige effectieve anti-ontstekingsremmer is zonder bijwerkingen. Het is innovatief in een nichemarkt, er is op kwaliteitsniveau geen echte concurrentie. Als retailer kunt u zich hier dus mee onderscheiden. De handelsmarge is hoog, en ook haalt Synofit nieuwe klanten naar de categorie en dus uw winkel.

Daarnaast zorgen we voor folders, brochures voor klanten, en trainen we winkelpersoneel. Ook hebben we een actieve website en zorgen we voor communicatiepakketten voor uw lokale pers. Voor Synofit Premium wordt in Nederland gewerkt met een selectief distributiesysteem, om de service en het advies aan de potentiële klanten te waarborgen. Als u denkt ook in aanmerking te komen voor een erkenning als selectieve distributeur kunt u een mail sturen naar info@synofit.nl.

Voor hond, kat of paard is er Synopet. Kijk op www.synopet.nl voor informatie over het dierenassortiment van Synofit Europe.

 

Directie:

  Camiel Hofstee,

  directeur operationele zaken

 

 

 

 

  René den Admirant,

  directeur marketing en verkoop

 

 

 


Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam : Synofit Europe
Adres : Randstad 22-131
Postcode : 1316 BW
Plaats : Almere
Telefoon alg. : 036 – 76 30 350
E-mail alg. : info@synofit.nl
Website : www.synofit.nl

 

Laatste nieuws

Er is nu ook een Synofit Basic variant, die bestaat uit 100% vloeibare Groenlipmossel (GLMax). Dus zonder toevoegingen als bio-curcumine en zwarte-besblad. Deze variant is speciaal voor de lichtere gevallen. Het product is voordeliger dan de geoptimaliseerde totaalformule van Synofit en een beter alternatief voor mensen die nu nog een product van lagere kwaliteit en prijs, of glucosamine gebruiken. Synofit Basic is qua effectiviteit natuurlijk niet te vergelijken met Synofit Premium, wat een veel bredere werking heeft.

Waar is Synofit verkrijgbaar?

Kijk uit voor imitaties!

Synofit wordt Synofit Premium

Artrose-avond effectief instrument voor retailers

Artrose-avond in Leiden: bekijk de vlog

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep