Toeleveranciers

Sanofi


Sanofi werkt elke dag opnieuw aan oplossingen voor mensen met gezondheidsproblemen. We helpen zowel mensen die te maken krijgen met een zeldzame ziekte als miljoenen mensen met langdurige chronische aandoeningen. Bij Sanofi Consumer Healthcare staat de eigen gezondheid en welzijn centraal. Daarom zijn wij toegewijd aan het ontwikkelen en verstrekken van zelfzorgoplossingen.


Binnen Consumer Healthcare focussen wij ons op de volgende kerncategorieën: hoest en verkoudheid, gezonde spijsvertering en VMS (Vitamine Mineralen Supplementen). Onze consumer healthcare producten worden bij de drogisterijen, apotheken en in supermarkten verkocht. 

 

Hoest en verkoudheid

 

Bisolvon: Bij hoest en verkoudheid


Het zelfherstellende vermogen van het lichaam kan worden ondersteund met producten van Bisolvon® die broomhexine, acetylcisteïne of droog extract van hedera helix (klimop) bevatten. Bisolvon heeft een reeks producten voor de behandeling van verschillende symptomen van hoest en verkoudheid: vastzittende hoest, droge hoest, verkoudheid en een verstopte neus. 

 

Mucoangin: Verlicht keelpijn


Mucoangin verlicht de keelpijn, maar staat de genezing niet in de weg. Mucoangin helpt je snel en langdurig van keelpijn af, of het nu om een beginnende of een gevorderde keelpijn gaat. Met behulp van de zuigtablet breng je een beschermend laagje aan in de keel.


Gezonde spijsvertering

 

Dulcosoft / Dulcolax: Bij een moeilijke stoelgang

Dulcolax is een laxeermiddel dat gebruikt wordt bij moeilijke stoelgang, ook wel verstopping of obstipatie genoemd. De werkzame stof in Dulcolax prikkelt het darmslijmvlies. Hierdoor zullen de darmbewegingen versnellen, waardoor de inhoud van de darmen wordt voortgestuwd. Dulcolax zetpillen hebben een direct effect op het darmslijmvlies van de endeldarm, het uiteinde van de dikke darm. Dulcosoft: verlicht de verstopping op milde wijze en verzacht de harde stoelgang door toevoeging van water.

 

Colon Clean: Ondersteunt een regelmatige stoelgang


Colon Clean stimuleert op natuurlijke wijze de darmwerking en zorgt voor een betere darmpassage. De hoogwaardige psyllium vezels hebben als belangrijke taak het bevorderen van een goede darmfunctie en een natuurlijke stoelgang.

 

Buscopan: Bij buikkrampen

Buscopan omhulde tabletten zijn tabletten met butylscopolaminebromide als werkzame stof. Buscopan omhulde tabletten is een middel dat een verkramping opheft (spasmolyticum). Buscopan omhulde tabletten worden gebruikt voor de behandeling van spasmen (krampen) van het maagdarmkanaal. 

 

Maalox: Verlicht effectief brandend maagzuur 

Om weer snel klachtenvrij met je leven door te kunnen gaan bestaan er verschillende werkingsmechanismen om brandend maagzuur te verlichten. Voor een snelle verlichting kun je Maalox gebruiken. Maalox is een antacidum dat snel de hoeveelheid zuur in de maag neutraliseert. Maalox zorgt dat het overtollige maagzuur, dat al in je maag aanwezig is, wordt omgezet in water en andere lichaamseigen stoffen. Zo heb je een snelle eerste verlichting van klachten.

 

Vitamine, Mineralen en Supplementen 

Kyolic: Voor hart en bloedvaten en voor de instandhouding van een normale leverfunctie

Kyolic Japanse knoflook is een natuurlijk gerijpte knoflook. Kyolic Japanse knoflook bezit de ondersteunende invloed om het hart te verzorgen en bloedvaten schoon te houden. Het helpt bij de verlaging van het cholesterolgehalte en heeft een gunstige invloed op de bloeddruk. Ook biedt Kyolic Japanse knoflook een belangrijke steun bij het verhogen van de vitaliteit, is het goed voor het immuunsysteem en ondersteunt het de reinigende werking van de lever. 

 

Pharmaton: Ondersteunt de fysieke en geestelijke vitaliteit 

Pharmaton draagt bij tot minder vermoeidheid, is goed voor het geheugen, vergroot het uithoudingsvermogen en geeft meer energie. Het voedingssupplement is verrijkt met vitaminen, mineralen en het G115 ginsengextract.

 

Extra

Selsun: Bewezen effectief bij roos en schimmel

Selsun wordt gebruikt bij schilfervorming op de hoofdhuid als gevolg van overmatige talgafscheiding (seborroe van de hoofdhuid) en bij oppervlakkige schimmelaandoening van de huid (Pityriasis versicolor). Selsun bestrijdt de schimmel waardoor (de symptomen van de schimmel) schilfervorming en jeuk verminderd worden. 

 

Homeofresh: Voor een schoon en sterk gebit

Homeofresh Chlorophyllum is een heerlijk frisse tandpasta op basis van verse planten extracten, xylitol, allantoïne en tocopherol (vitamine E).

 

 

 

SANL.CHC.19.07.0376.

 

 

 

 


Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam : Sanofi
Adres : Paasheuvelweg 25
Postcode : 1105 BP
Plaats : Amsterdam
Postbus : 23666
Postcode : 1100 ED
Plaats : Amsterdam
Telefoon alg. : 020 24 54 000
E-mail alg. : info.nl@sanofi.com
Website : https://www.sanofi.nl

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep