Toeleveranciers

GSK

Do more, feel better, live longer

 

 

Wij zijn een internationaal gezondheidszorg bedrijf met een missie: we willen mensen in staat stellen om een actiever leven te leiden, zich beter te voelen en langer te leven. We leveren innovaties die waardevol zijn voor de maatschappij. Ons doel is om een van de meest innovatieve, best presterende en vertrouwde gezondheidszorgbedrijven ter wereld te zijn.

 

Activiteiten

Onze bedrijfstak Consumer Healthcare ontwikkelt en vermarkt een breed assortiment aan producten op het terrein van: pijnverlichting, ademhaling, mondverzorging en huidverzorging. We zijn de grootste producent van vrij verkrijgbare geneesmiddelen ter wereld. In 36 markten zijn we nummer één in vrij verkrijgbare geneesmiddelen - goed voor ruim 50% van het bbp - en in 50 markten zijn we marktleider in gespecialiseerde mondverzorging. Video                                                

We hebben een portfolio van populaire en vertrouwde merken zoals: Sensodyne, Parodontax, Voltaren, Panadol en Otrivin. In 2014 was Consumer Healthcare goed voor GBP 4,3 miljard oftewel 19% van de totale omzet van GSK.

 

Onze markt

Mensen nemen een steeds actievere houding aan als het gaat om het controleren van hun eigen gezondheid. Dit wordt gevoed door een opkomende mondiale middenklasse, stijgende kosten van de gezondheidszorg en vergrijzende bevolkingsgroepen. De vraag naar gezondheids-producten voor consumenten neemt hierdoor toe.

 

Merken                                           

Voltaren

Sensodyne

Parodontax

Otrivin

Nicotinell

Corega

Excedrin

Panadol

Aquafresh

Proglasur

Zovirax

Lamisil

 

 

Directie                                          

Chantal Meertens

 

 


Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam : GSK
Adres : Huis ter Heideweg 62
Postcode : 3705 LZ
Plaats : Zeist
Telefoon alg. : 0800-409 0005
E-mail alg. : nl.consumer-relations@gsk.com
Website : https://nl.gsk.com/nl-nl/

Laatste nieuws

 

Nieuwsitems van GSK vindt u HIER>>                                

 

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep