Retailers

Vriesia

Wij zijn Vriesia. Een onafhankelijke groothandel in zelfzorggeneesmiddelen en drogisterij-artikelen. Sinds 1910 voorzien wij onze klanten dagelijks van producten, diensten en advies. Onze missie is: Elke dag nog meer kwaliteit leveren. Al onze medewerkers geloven in deze belofte en streven elke dag met passie naar de hoogste kwaliteit.

 

 

 

De voordelen van Vriesia 


Flexibel  Onafhankelijk  Deskundig   Betrokken  Gedreven

 

Wij zijn Vriesia. Een onafhankelijke groothandel in zelfzorggeneesmiddelen en drogisterij-artikelen. Sinds 1910 voorzien wij onze klanten dagelijks van producten, diensten en advies.

Wij zijn altijd bescheiden en persoonlijk gebleven. Dat past bij ons. No-nonsense en gewoon zorgen dat u geholpen wordt. U bepaalt wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u veel ondersteuning. Prima. Wilt u meer zelf doen, dan kan dat. Maar wij staan altijd voor u klaar.

Wij leveren een grote diversiteit aan klanten die allemaal zo hun eigen wensen hebben. Dat is voor ons geen enkel probleem. Flexibel zijn is voor ons een tweede natuur. Onze klanten merken dit dagelijks. 

Wij zijn onbegrensd in wat we kunnen omdat we onafhankelijk zijn. Door onze deskundigheid te combineren met ons flexibele karakter kunnen wij leveren wat u nodig heeft. En dat doen we graag.
 

Wij zijn Vriesia. Waar kunnen we u mee helpen?

 


Activiteiten

Meer dan 10.000 zorgvuldig geselecteerde artikelen.

Uw assortiment moet zo veel mogelijk voldoen aan de wensen en behoeften van uw omgeving. Dit voorkomt nee-verkopen en zorgt voor tevreden klanten. Wij hebben een volledig assortiment van meer dan 10.000 zorgvuldig geselecteerde artikelen waaruit uw ideale assortiment samengesteld kan worden. Nieuwe artikelen worden moeiteloos opgenomen waardoor ons assortiment altijd up-to-date is. Hierdoor hebben onze klanten snel de beschikking over nieuwe artikelen en verpakkingen. Daar worden uw klanten blij van. U dus ook.

 

24/7 bestellen op onze bestelsite. En op veel andere manieren.

U heeft een winkel en moet producten bestellen. Dat spreekt voor zich. Dan is het prettig wanneer dat bestellen soepel verloopt. Wij ondersteunen allerlei manieren van bestellen. Kies wat u het makkelijkst vindt. U kunt bij ons bestellen tijdens de openingstijden van uw winkel, maar ook erbuiten op onze bestelsite. Wanneer u er tijd voor heeft. Wij leveren uw bestelling binnen 24 uur in heel Nederland. Voor grotere aantallen en speciale prijzen kunt u direct terecht bij één van onze inkopers.


 

Nauwkeurig verzameld. Netjes verpakt. Op tijd geleverd.

U heeft behoefte aan een groothandel die levert wat u nodig heeft en vooral wanneer u het nodig heeft. Een groothandel die uw zorgen tot aan de deur van uw winkel wegneemt. Wij zijn zo’n groothandel. Uw orders worden nauwkeurig verzameld, netjes verpakt en op tijd bij u geleverd. Natuurlijk volgens strenge GDP kwaliteitseisen. Wij geloven in onze logistieke prestatie. U geeft ons het volste vertrouwen door uw producten bij ons te bestellen. Het is onze taak uw orders op tijd, compleet en onbeschadigd te bezorgen. En dat doen we graag.
 

Direct aan de slag met uw persoonlijke schapadvies.

U wilt een schappenplan voor uw winkel of organisatie. Een goed schap dat voldoet aan de behoeften van uw klanten. Wij bieden een schapadvies waarmee u direct aan de slag kunt. Gezamenlijk kijken we naar de beschikbare ruimte, de merken die u wilt voeren en welke behoeften uw klanten hebben. Wij helpen u met het samenstellen van een schap op basis van de markt, uw omgeving, lokale successen en uw eigen wensen en behoeften. Het resultaat is een schap dat uw klant optimaal bedient en uw wensen reflecteert. Gewoon een schap dat werkt. Daar heeft u wat aan.


 

Uitdagende winkelconcepten. Kies of combineer.

U weet dat u meerwaarde heeft, alleen is dat niet altijd duidelijk voor uw omgeving. Wij bieden u extra hulp bij het laten zien en het toevoegen van deze meerwaarde. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor één (of meerdere) van onze doordachte instore winkelconcepten. Deze concepten bestaan uit een advies dat is afgestemd op landelijke marktcijfers en de laatste trends. Dit advies kunt u volledig afstemmen op uw eigen wensen en de lokale behoeften. Wij bieden u de middelen. U kunt er direct mee aan de slag.
 

Complete communicatie. Verzorgd tot in de puntjes.

U kunt vandaag de dag als ondernemer niet meer zonder communicatie. Hierbij is het belangrijk dat u in beeld blijft. Een enkele keer een instore actie of folder heeft weinig zin. Zorg ervoor dat de consument weet dat u er bent. Wij maken o.a. folders, promotiemateriaal, schapcommunicatie en artikelinformatie voor de consument of het personeel. Wat kunnen wij voor u doen?

 

Het display abonnement. Elke maand een nieuwe verleiding.

Sluit nu ons display abonnement af en ontvang elke maand een actuele actie voor op uw toonbank. Zo verleidt u uw klanten elke keer opnieuw met de juiste impulsaankopen. En het mooiste is, u hoeft zelf helemaal niets te doen. U krijgt automatisch de nieuwe actie in uw winkel. Makkelijk toch?
 

Mini’s. Altijd verkrijgbaar.

Mini’s. Een klein product waar tegenwoordig grote vraag naar is. Consumenten willen het gehele jaar door mini’s kunnen kopen. Daarom hebben wij altijd diverse mini’s in ons assortiment die u kunt bestellen. Echt handig.

 

 

Directie

                              Rudy Uijtenhaak (commercieel)            André Bruinsma (operationeel)

 

Nieuws

 


Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam : Vriesia
Adres : Wolvenkoog 1
Postcode : 1822 BE
Plaats : Alkmaar
Telefoon alg. : 072 511 8985
E-mail alg. : salesservice@vriesia.nl
Website : www.vriesia.nl

Vriesia zoekt account manager

Groothandel in zelfzorggeneesmiddelen en drogisterij-artikelen Vriesia zoekt voor de afdeling sales een account manager (winkels).  In deze commerciële en dynamische functie is de account manager verantwoordelijk voor het realiseren van verkoop, omzet- en margedoelstellingen op winkelniveau binnen het totale werkgebied van Vriesia. Meer weten? Lees het HIER>>

 

 

 

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep