Retailers

Holland Pharma

Holland Pharma is een groothandel in drogisterij-artikelen, zelfzorgmedicatie, natuurgeneesmiddelen en alle aanverwante medische producten. Het assortiment bestaat uit meer dan 67.000 verschillende artikelen. Holland Pharma biedt als enige farmaceutische groothandel het 'one-stop-shopping' concept. Dit houdt in dat nagenoeg alle (medische) producten die aangeboden worden in drogisterij, apotheek, reformzaak of gezondheidscentrum uit voorraad leverbaar zijn. Hierbij kunt u denken aan zelfzorgmedicijnen, homeopathie, voedingssupplementen en lichaamsverzorging.

 

 

Bewustwinkelen.nl

Bewustwinkelen.nl is de consumenten bestelsite van Holland Pharma. Door gebruik te maken van ons assortiment, gecombineerd met de kennis en kunde van de bij ons aangesloten drogisterijen, reformzaken en apotheken, kunnen wij consumenten de beste service bieden die maar denkbaar is in Nederland. 

Nee, wij zijn geen webwinkel! Alles wat de consument bestelt voor 18:00 uur zullen wij leveren aan een door hem geselecteerd afhaalpunt. De bestelling wordt zo spoedig mogelijk afgeleverd en de drogisterij, reformzaak of apotheek van uw keuze neemt contact met de consument op wanneer de zending voor gereed staat. 

 

DA/NDS

Het failliete DA retailgroep is eind 2015 overgenomen door de Nederlandse Drogisterij Service. Dit vormt een onderdeel is van de groothandel Holland Pharma. Kijk verder bij NDS.

 

Directie

 

Jan Bouwman,

algemeen directeur

 


Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam : Holland Pharma
Adres : Bosberg 41
Postcode : 7271 LE
Plaats : Borculo
Telefoon alg. : (0545) 25 10 50
E-mail alg. : info@hollandpharma.nl
Website : www.hollandpharma.nl

Laatste nieuws

Bewustwinkelen.nl tijdens Vierdaagse Nijmegen

 

Vlog: Reportage relatiedag Holland Pharma juni 2016

 

 

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep