Brancheorganisatie

KNDB

 

KNDB ONDERSTEUNT ONDERNEMERS BIJ WERKGEVERSCHAP

 

De Koninklijke Nederlandse Drogisten Bond (KNDB) is de brancheorganisatie voor zelfstandige drogisterijondernemers. Haar doelstelling is het ondersteunen van ondernemers bij ondernemerschap en vooral werkgeverschap. De KNDB ondersteunt ondernemers bij hun personeelsaangelegenheden, arbeidsvoorwaarden, juridische aspecten en tal van andere zaken die bij het exploiteren van een winkel om de hoek komen. KNDB-leden kunnen gebruik maken van kosteloos eerstelijns (juridisch) advies, tal van modelcontracten en -formulieren (kosteloos online te downloaden) en mantelovereenkomsten met interessante voordelen.

 

Ledenvoordeel           

KNDB biedt haar leden voordeel via afgesloten mantelcontracten. Een greep uit de voordelen:

* Tot 20% korting op de auteursheffing van Buma en Sena

* Kostenloos de beschikking over een AVG-tool  

* Beschikking over een online BHV-tool: € 4,99 per cursist

* Kosteloos de beschikking over een erkend digitaal RI&E-instrument

* Ziekteverzuimverzekering van De Goudse

* Korting op creditcardtransacties via Easy Payment Services

* KNDB-brandstofpas: korting bij Esso, Texaco, BP en Totalfina

 

Remedium en Stichting DID

De KNDB heeft in 1999 stichting Remedium opgericht, de arbodienst voor de drogisterijbranche en is initiatiefnemer van de oprichting van stichting Duurzame Inzetbaarheid Drogisterijen (DID) in 2013. KNDB-leden kunnen van beide initiatieven gebruik maken. Zo biedt DID tal van regelingen om werknemers duurzaam inzetbaar te hebben en te houden en wordt de Gezondheidscheck (PMO) in 2018 kosteloos beschikbaar gesteld aan zelfstandigen en hun personeel. 

Remedium     Stichting DID

 

 

Belangenbehartiging / Sociale agenda

Een van de belangrijkste taken van de KNDB is het beheren van de sociale agenda. De KNDB vertegenwoordigt de zelfstandige drogisterijondernemers bij de onderhandelingen voor een nieuwe CAO, binnen het Sociaal Fonds, Remedium en in stichting Duurzame Inzetbaarheid Drogisterijen (DID). 

Toegevoegde waarde

Een goede wisselwerking tussen KNDB (en haar mantelovereenkomsten voor ziektewetverzekering,  haar rol aan de CAO-tafel en haar juridisch advies rondom arbeidsvoorwaarden), Remedium (verzuimloket) en DID (financieringsloket) genereert een meerwaarde voor drogisterijondernemers en hun medewerkers. Hiermee stuurt de KNDB op schadelastbeheersing en het ontzorgen van ondernemers. Zeker de uitgebreide regelingen van de unieke stichting DID bieden veel mogelijkheden voor de branche.

Lonkend perspectief

Begin 2018 is de KNDB gestart met de toekomstverkenning ‘Lonkend Perspectief’ om meer toegevoegde waarde te creëren voor de zelfstandig drogist en om met elkaar te bekijken waar de kansen en de mogelijkheden voor de toekomst liggen. Op de KNDB-site kunt u HIER>> meer lezen over de toekomstverkenning, en ook een vragenlijst invullen om te ontdekken waar u in 2019 wilt staan. Bovendien zijn hier allerlei showcases (praktische handreikingen rondom lokale samenwerkingsmogelijkheden) beschikbaar voor ondernemers.

 

Bestuur

Het bestuur van de KNDB bestaat uit Frank Turksma (voorzitter), Wim Rodenburg (penningmeester), Jantien Meeuwsen, John Kühn en Jurgen Aarts.

(van links naar rechts: J. Aarts, J. Kühn, J. Meeuwsen, W. Rodenburg en F. Turksma)

 


Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam : KNDB
Adres : Overgoo 15
Postcode : 2266 JZ
Plaats : Leidschendam
Postbus : Postbus 262
Postcode : 2260 AG
Plaats : Leidschendam
Telefoon alg. : 070-3012786
E-mail alg. : secretariaat@kndb.org
Website : http://www.kndb.org

Laatste nieuws

 

Workshops leveren meer omzet op

* De KNDB start met workshops voor ondernemers en werknemers om meer vorm te geven aan hun persoonlijke toekomstverkenning, door de KNDB gepresenteerd onder de titel Lonkend Perspectief. Deelnemen? Snelle beslissers krijgen een forse korting! Lees HIER>> meer.

* Houd de NIEUWSPAGINA  in de gaten voor de laatste actualiteiten.

 

 

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep