Groep nuanceert groeiverwachting

Update: Care & Beauty

De nieuwe formule Care & Beauty omvat een groep D.I.O.-ondernemers die besloten hebben om samen verder te gaan onder de formulenaam Care & Beauty. Nu dat bericht gisteren wereldkundig werd gemaakt, zijn er intussen enkele zaken die wat opheldering behoeven. We verwachten binnenkort een uitgebreid interview met het bestuur van de nieuwe detailorganisatie te hebben. Daarin zullen zij uitleggen hoe zij tot deze stap zijn gekomen, wat hun verwachtingen zijn en wat dit voor zelfstandigen betekent. Maar intussen hebben we hier een korte update.

De nieuwe formule bestaat op dit moment uit 10 ondernemers met 26 winkels. Zij verwachten te kunnen doorgroeien, al behoeft het eerder genoemde getal van 70 winkels enige nuance. De groep verwacht dat uit het huidige NDS klantenbestand van D.I.O.-ondernemers er circa 50 zijn die naar Care & beauty willen overstappen. Maar daarnaast denken zij dat wellicht ook uit andere organisaties ondernemers de overstap zullen maken, met name meer op gezondheid gerichte winkels. 

Intussen benadrukt het bestuur van de nieuwe formule dat er een goede verstandhouding is met NDS, en een wederzijds respect. Wat ook tot uiting komt uit het feit dat Holland Pharma wordt gezien als de bevoorkeurde groothandel van de nieuwe formule. Ook wijst het bestuur erop dat zij het belangrijk vindt om zaken samen met Mosadex af te kunnen stemmen, om daarmee de zelfstandigenmarkt zo sterk mogelijk te maken.

Wij houden u op de hoogte.

26 juli 2018

Care & Beauty

Purmerend

Meld je aan voor de
nieuwsbrief

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep