Roosendaal  verwelkomt Drogist Bewust Beter

Deze week is Drogist Beauté geopend onder de vlag van Drogist Bewust Beter. De wijk telt ruim 5000 huishoudens waarvan ruim 40% van de inwoners in de leeftijd van 55 en ouder. "Met een drogisterij is het winkelcentrum in Roosendaal nu weer compleet", aldus Unipharma.

Het persbericht meldt:

"Cherihan, de jonge onderneemster, wilde haar werk als apothekers assistente en visagiste combineren en zag deze mooie kans in Roosendaal. Als dochter van een ondernemer, wist ze al vrij snel dat ze haar eigen winkel wilde starten. Deze kans werd mogelijk gemaakt door het beschikbare pand in het winkelcentrum en na een eerdere sluiting van de (DA) drogist in 2019.

Met de landelijke ondersteuning van Drogist Bewust Beter kan Drogisterij Beauté de focus op de persoonlijke aandacht en een goed advies voor de klanten houden. Met de keuze voor Drogist Bewust Beter kan het team Beauté de inwoners van De Kroeven en omgeving nog beter van dienst zijn.

DBB Beauté heeft met de nieuwe uitstraling en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter, de klantgerichte service van de medewerkers en het enthousiasme voor het vak, vertrouwen in de toekomst, DBB Beauté is klaar voor de toekomst!"

16 oktober 2020

Unipharma

Roosendaal

Meld je aan voor de
nieuwsbrief

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep