Acuut behoefte aan Nederlandse drogist

Europese partij zoekt positie in Nederland

Een Amerikaanse retailorganisatie heeft naar verluidt interesse getoond in expansie naar Europa door middel van acquisitie van een Nederlandse drogisterijorganisatie. Er is nog niet veel bekend, maar wel dat men per direct een Nederlandse zelfstandige drogist zoekt die als acquisitie manager aan de slag wil. De informatie komt binnen as we speak, we proberen u van alles op de hoogte te houden.

De retailorganisatie in kwestie is Bear & Cuty, een afsplitsing van de DANDS Group. Zij zochten een Nederlandse partner en menen die gevonden te hebben. De woordvoerder van de Nederlandse organisatie, Hans Jansen, mailt ons dit: "We hebben een goede basis voor uitrol van onze formule; in Nederland zullen zich dit jaar naar verwachting nog 150 drogisten bij ons aansluiten, zodat we in 2020 de grootste drogisterijformule voor zelfstandigen zullen zijn. We zijn gericht op explosieve expansie: inmiddels is er ook in Scandinavië veel belangstelling en zelfs de Franse markt lijkt klaar te zijn voor onze innovatieve formule."

 

Acquisitie

Om deze groeiplannen te realiseren, is de organisatie per direct op zoek naar een acquisitie manager. "We zoeken nadrukkelijk een Nederlandse zelfstandige drogist, die voor ons het land intrekt om met potentiële partijen te praten. Gezien onze expansieplannen zal hij deel uitmaken van de directie. Een goede ondernemer die zijn blik wil verruimen, roepen wij op om zich bij ons te melden. Een internationale oriëntatie is een pre."

 

Vacature

Wij zullen u over deze ontwikkeling blijven berichten. U vindt HIER>> de officiële vacature.

 

31 maart 2019

who-cares

Wijchen

Meld je aan voor de
nieuwsbrief

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep