Drogist Bewust Beter opent in Hoogvliet

Per 1 september is Drogist Bewust Beter ook in Hoogvliet geopend. De nieuwe DBB is, samen met het jonge team van apothekers en apothekersassistenten van Apotheek J. van den Berg, gevestigd in het grootste winkelcentrum van Hoogvliet, Binnenban. 

Apotheker Fauzia Chitanie vertelt trots over de nieuwe Apotheek Drogisterij: “Apotheek J.van den Berg gelooft in de synergie tussen apotheek en drogisterij en heeft in haar assortiment de focus op de deelassortimenten Gezondheid en Dermo cosmetica. Met DBB weten we die focus te vertalen op de winkelvloer middels een assortiment dat goed aansluit bij onze wensen, de behoefte van onze klanten en dit met een concurrerende prijsstelling. Dit in combinatie met het onderscheidende folderprogramma en de complete, betaalbare winkelondersteuning gaf voor ons de doorslag om te kiezen voor DBB."

 

Bij Apotheek & Drogist J.van den Berg kan de consument nu 6 dagen in de week zijn medicijnen afhalen en dit combineren met de dagelijkse drogisterijboodschappen en zelfzorgproducten. Voor het drogisterijgedeelte is er een gespecialiseerd team drogisten onder leiding van Saskia de Heer. Buiten de openingsuren staat de afhaalautomaat ter beschikking. 

UniPharma wenst het team van Apotheek en Drogist J. van den Berg veel succes!

2 september 2021

Drogist Bewust Beter

Hoogvliet

Meld je aan voor de
nieuwsbrief

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep