Ombouw van D.I.O. naar DA, en meer…

Beweging bij DA

Er is beweging bij DA. Afgelopen voorjaar bouwden de eerste ondernemers hun D.I.O. om naar DA. Begin oktober volgden er nog elf, en op 1 november volgen 14 andere D.I.O.-drogisterijen. Maar ook is D.I.O. De Natuurdrogist nu omgevormd tot DA De Natuurdrogist. En de huislijn wordt uitgebreid.

Met de opening van elf DA-drogisterijen kleurt Nederland vandaag magenta-roze, meldt NDS. Afgelopen voorjaar bouwden de eerste ondernemers hun winkel om van D.I.O. naar DA. Drogisten in Uithoorn en Beekbergen volgden afgelopen weken. Met Tweelingstad in Harderwijk opent de volgende groep DA-drogisterijen in week 42 haar deuren. Op 1 november volgen nog 14 drogisterijen, en in het eerste kwartaal van 2019 staan er dertig ombouwen op de planning.

Wat betekent dit voor de consument? "Nog meer plekken in Nederland waar de consument terecht kan voor alle dagelijkse gezondheidsvragen en voor deskundig advies", aldus NDS. "Dit betekent niet alleen hulp bij het maken van gezonde keuzes op het gebied van dagelijkse verzorging en gezondheid. Dit betekent ook een aanbod van kwalitatief goede producten van bekende merken en het DA-huismerk. 

Benieuwd naar wat dat in de praktijk betekent? Bekijk HIER>> onze reportage van de DA in Eerbeek, die net omgebouwd is…

 

Natuurdrogisterijen 

Per 1 juni verruilen ook de Natuurdrogisterijen hun D.I.O.-jasje voor een DA-jasje. "Deze drogisterijen onderscheiden zich door adviezen en producten die op een natuurlijke wijze gezond maken en houden", aldus NDS. Het assortiment bij de Natuurdrogisterij bestaat uit homeopathische, natuurlijke geneesmiddelen en reformproducten, voorzien van deskundig advies van de medewerkers.

 

Uitbreiding huismerk 

DA werkt voortvarend aan nieuwe, kwalitatief goede producten tegen een voordelige prijs. 

 DA werkt voortvarend aan nieuwe DA-huismerkartikelen in een nieuw design. Het uitgangspunt? 

Vanaf week 42 introduceert DA onder het huismerk een nieuwe Premium-lijn vitamines. Vrijwel alle producten zijn vrij van suiker, gluten, gist, lactose, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Met een nieuw design, met zilveren deksels en een metallic logo=. Vanaf week 45 volgen nieuwe crèmes. "De ondernemers van DA pakken in de herfst en daarmee het vitamineseizoen flink uit", stelt NDS. De producten zijn beschikbaar in de drogisterijen en op www.da.nl. 

 

 

Overzicht van ombouwlocaties

 

5 oktober 2018

NDS

Amersfoort

Meld je aan voor de
nieuwsbrief

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep