24 september

Sportief branche event

Op maandag 24 september organiseert who-cares een bijzonder, nieuw event voor de hele branche. Geen stoffig lezingenprogramma of gewoon ergens een rondleiding - nee, we gaan de handen uit de mouwen steken. Op de allermooiste sportlocatie van Nederland: Papendal. Met afsluitend natuurlijk een gezellig diner!

In de meest recente Zelfzorg Magazine hebben we er al uitgebreid over geschreven: er is al sinds jaren geen event meer waar alle geledingen van de branche echt bij elkaar komen: ondernemers, retailhuizen, industrie en branche-organisaties. Dat is slecht voor de branche, slecht voor ondernemen, slecht voor een goede toekomstvisie. Daar moet verandering in komen. En who-cares wil daarin het voortouw nemen.

 

Grijp uw kans

Op 24 september organiseren we een bijeenkomst die vooral laagdrempelig moet zijn, heel gezellig maar ook uitdagend. Wij hebben gekozen voor een sportief event met een afsluitende barbecue. Perfect moment om uw collega's en concurrenten in een informele setting te spreken: gewoon een gezellige dag weg. Maar vooral ook: een dag om banden te smeden, om de cohesie van de branche te verbeteren, om de bakens te verzetten.  Dit is uw enige kans in het jaar om eens informeel als branche bijeen te komen. Dus grijp die kans!

 

Sportclinics op Papendal

Op maandagmiddag 24 september gaan de deuren voor ons open bij Papendal. We gaan aan de slag in twee sportclinics. U kunt de green opgaan voor een golfclinic, of het bos in voor een mountainbike clinic. Samen met uw collega's en concurrenten, bekenden en onbekenden. De sportieve dag wordt afgesloten met een gezellig diner.

We willen de dag zo laagdrempelig mogelijk houden, met name voor retailers. Maar we maken natuurlijk wel kosten. Daarom doen we het als volgt:

* ondernemers, bedrijfsleiders en winkelpersoneel vragen wij € 75,- excl. BTW per persoon

* medewerkers van organisaties (groothandels, retailhuizen, en brancheorganisaties) vragen wij een bijdrage van € 150,- excl. BTW per persoon

* de industrie vragen wij een bijdrage van € 195,- excl. BTW per persoon.

Wilt u ook komen? U kunt zich hiernaast inschrijven voor het event. Wij nemen dan zsm contact met u op. Heeft u vragen, of wilt u eea bespreken? U kunt ons ook benaderen via: info@who-cares.nl.

 

 

Programma maandag 24 september

14:00 Ontvangst op Papendal, Arnhem

14:30 - 15:30    Rondleiding op Papendal

15:30 - 17:30    Golfclinic / Mountainbike clinic

17:30         Diner!

 

 

De branche ondersteunt dit initiatief!

"Hoog tijd dat we weer eens informeel als branche bij elkaar komen. Wij ondersteunen dit initiatief dan ook van harte!"

Lisette Havermans en Jos Jongstra, NDS.

"Ik streef al jarenlang naar een event dat de hele branche kan verbinden. Dit vind ik dan ook een bijzonder goed initiatief."

Harry Gloudemans.

 

 

23 juli 2018

who-cares.nl

Wijchen

Agenda Bijeenkomst

Sportief event voor de branche | 10 oktober 2019 | Papendal, Arnhem

Meld je aan voor de volgende Bijeenkomst

Meld je aan voor de
nieuwsbrief

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep