Tweede Pinksterdag

Maandag 21 mei… en u bent op de Hoge Veluwe!

Waar anders kunt u zijn op Tweede Pinksterdag dan Het Nationale Park De Hoge Veluwe? Met een glaasje in de hand, lekkere hapjes, de wijdse natuur én uw collega's om u heen, genietend van het feestprogramma van de KNDB. Úw brancheorganisatie viert zijn 125-jarige jubileum, en viert dat goed! Met uitgelezen cuisine, goede entertainment, op een prachtige locatie en met u: goed gezelschap. 

Dit is de kans, en feitelijk de ENIGE kans in het jaar, om eens gezellig een dag met uw collega's door te brengen, te bespreken wat u bezighoudt, te horen hoe anderen met uw vraagstukken omgaan - of misschien gewoon om lekker bij te praten en te lachen.

Maar misschien wilt u meer? Dat komt goed uit, want het is NIET ALLEEN een feestje. De KNDB biedt ook een inhoudelijk programma waarmee u uw voordeel kunt doen. Gepresenteerd door Annemarie van Gaal, zet de KNDB zowel op strategisch niveau de ramen wijd open als op taktisch niveau: u kunt er meteen de volgende dag fris mee aan de slag. Kijk HIER voor het programma.

 

Gezinsleden mee!

En wat doet uw gezin dan op Tweede Pinksterdag? Die gaat gezellig mee! Niet om over drogisterijzaken te praten in ieder geval. Zij gaan lekker op pad in het park: op Witte Fietsen door het landschap, op bezoek in het Muzeonder of het Jachthuis - en misschien wel druk met de Nature Game bijvoorbeeld. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is groot genoeg en divers genoeg voor een volle dag verrassing en vermaak.

En toch is het een dag samen met uw gezin. Want u gaat ook weer samen genieten van de lunch en het feestdiner! 


Aanmelden

Meld u NU aan voor deze bijzondere en bijzonder feestelijke KNDB Ondernemersdag! Klik HIER. Wacht er niet te lang mee. Uw collega's doen dat ook niet! 

2 mei 2018

KNDB

Leidschendam

Agenda Bijeenkomst

Sportief event voor de branche | 10 oktober 2019 | Papendal, Arnhem

Meld je aan voor de volgende Bijeenkomst

Meld je aan voor de
nieuwsbrief

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep