KOMETEN, METEOREN en SUPERNOVA Awards

Dit zijn de winnaars!

Op het hoofdkantoor van NDS zijn de awards uitgereikt voor de in omzet sterkstgroeiende merken, de bestverkopende introducties én de door de consumenten hoogst gewaardeerde producten van 2018. Voor de uitreiking van oorkondes en awards waren 25 verschillende bedrijven aanwezig, waarbij sommige met meerdere oorkondes en awards naar huis gingen.

De KOMEET Awards en oorkondes werden uitgereikt aan de merkproducten in zelfzorg die afgelopen jaar de snelste groei doormaakten, dit op basis van de omzetmetingen van IQVIA. Dat onderzoeksbureau leverde ook de data voor de METEOOR Awards en oorkondes, de bestverkopende zelfzorgintroducties van 2018. De SUPERNOVA Awards en oorkondes tenslotte werden uitgereikt aan de zelfzorgproducten die door consumenten het hoogst gewaardeerd werden. Dat gebeurde op basis van meetgegevens van Retail Result, dat meer dan duizend consumentenwaarderingen op het internet verzamelde en indexeerde. 

De Awards werden uitgereikt door directieleden van NDS Ruud van Munster en Jos Jongstra, en in aanwezigheid van Lisette Havermans.

De waardering onder de gasten en winnaars was hoog, vooral ook omdat de scores tot stand zijn gekomen op basis van objectieve cijfers, waarmee de prestatie van de producten met feiten wordt onderbouwd. Benieuwd naar de eindscores over 2018? Kijk dan hieronder!

5 juni 2019

who-cares, NDS, IQVIA, Retail Result

Amersfoort

Agenda Bijeenkomst

Sportief event voor de branche | 10 oktober 2019 | Papendal, Arnhem

Meld je aan voor de volgende Bijeenkomst

Meld je aan voor de
nieuwsbrief

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep