Sportief event voor de branche

Samen sporten, barbecuen en voetbal kijken!

Geniet samen met branchegnoten van een sportieve middag op de allermooiste sportlocatie van ons land: Papendal. Sluit de dag af met een gezellige barbecue. En beleef samen LIVE de kwalificatiewedstrijd Nederland - Noord-Ierland! Dat alles op donderdag 10 oktober 2019. Toegankelijk voor iedereen die zich bezighoudt met care retail. Schrijf u nu in!

Het wordt de tweede editie van een uniek event: het sportief event dat who-cares organiseert voor de hele branche. Uniek omdat er GEEN ANDER jaarlijks evenement is waarbij zowel retailers als branche-organisaties en industrie samenkomen om informeel een sportieve dag door te brengen. Dus geen stoffig lezingenprogramma of een rondleiding - nee, we gaan de handen weer uit de mouwen steken. Op de allermooiste sportlocatie van Nederland: Papendal!

Op donderdagmiddag 10 oktober gaan de deuren voor ons open bij Papendal. U wordt om 14:00 uur ontvangen. We zijn nu in gesprek om een interessante spreker te regelen die verbonden is aan Papendal. Daarna gaan we aan de slag in twee sportclinics. U kunt de green opgaan voor een golfclinic, of het bos in voor een mountainbike clinic. Samen met uw collega's en concurrenten, bekenden en onbekenden. De sportieve dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue - en daarna kijken we damen LIVE de kwalificatiewedstrijd Nederland - Noord-Ierland - op een formidabel groot scherm.

 

Sportief event 2019

Donderdag 10 oktober

Aanvang: 14:00 uur

Afsluiting: 22:30 uur

Locatie: Sports Centre Papendal

Papendallaan 8, 6816 VD Arnhem

 

Kosten

- ondernemers € 75,-

- retail- en brancheorganisaties € 150,-

- industrie € 195,-. excl. BTW.

 

U kunt zich in de kolom rechts inschrijven.

 

10 september 2019

who-cares

Wijchen

Agenda Bijeenkomst

Sportief event voor de branche | 10 oktober 2019 | Papendal, Arnhem

Meld je aan voor de volgende Bijeenkomst

Meld je aan voor de
nieuwsbrief

who-cares.nl | Kamer van Koophandel 000004705394

Home | Powered by Wallbrink Crossmedia Groep